středa 12. června 2013

Milé maminky....

            Milé maminky, které máte malé dítě. Moc bych vás chtěl poprosit o jednu věc. Mít dítě je určitě krásná věc, je to pro mnohé dar od Pána Boha. Já tomu všemu rozumím. Je to štěstí, když se zrodí nový život. Vaše rodina se rozvine a je šance, že i vaše děti budou mít děti a ty zase budou mít děti a tak váš rod třeba nezanikne. Tatínek je na sebe určitě hrdý, jak dokázal toho vašeho potomka krásně s vaší pomocí zplodit. Usmívá se, spinká, papá, občas zadělá plínky, ale vám to nevadí a rádi kolem něj poskakujete a staráte se o něj. Neni to nijak zvláštní, je to přece vaše děcko a jednou se bude takhle starat o vás. Bude vám utírat sliny a měnit zasraný plíny. Jenže k tomu, aby se tak stalo je dlouhá cesta. A ta cesta začíná ve chvíli, kdy děcko vyleze na tenhle svět. Maminka pláče radostí a otec omdlívá. Nevim jak vám, ale mě porod připadá nechutnej. Vim, že to jinak nejde, ale nemám na to žaludek. Ale kvůli tomu si to tady nepíšu. Takže zpátky.
          Maminka pláče radostí a otec omdlívá. Jde o to, jestli protože je tam hodně krve a nebo proto, že si uvědomil, že před devíti měsíci něco posral. Já bych omdlíval z toho druhýho důvodu. Tak si to rozebereme. Pokud je vaše rodičovství plně plánovaný, dál nečtětě.
             Je vám něco přes 20 let, máte celej život před sebou a konečně ste se dostali do věku, kdy máte možnost absolutního rozletu. Máte práci, nějaký ty peníze, kámoše a možnost volby a volnosti. Když to najednou příde ten pocit, zvanej láska a holka, která vás připraví o ty o kousek vejš zmíněný věci. Tim pádem ste upřímně v prdeli a kdyby tak i nadále zůstalo, neleželi by ste teď na porodnim sále na zemi. Když se seberete, máte tendence si uříznout péro, protože už ho k ničemu nepotřebujete, posrali ste s nim co ste mohli a celej život je v hajzlu. Den ode dne si začínáte uvědomovat, že je něco špatně. Nakonec si tu holku, asi z povinnosti k nadešlé situaci vezmete. A dalších pár let přemejšlíte o tom, jak z toho ven a zachránit co se dá. Ten pocit štěstí od chvíle kdy se dozvíte, že je stará těhotná do tý chvíle, než to příde na svět, je celkem dlouhej. Ovšem od narození dítěte, už je to od desíti k pěti a pak od pěti k nule. Nemáte svobodu, nemáte prachy, nemáte vlastně nic. Krom toho, že máte o "X" dalších povinností víc. Takže maličká věc co vás někde nasere, tak to odnese žena a od ní to schytá dítě. A to je začátek toho, jak z toho průseru ven. Prostě se rozvedete, pár tisícovek měsíčně pošlete, aby bejvalá s tim malym neumřeli hlady a ste úplně v pohodě. Sice ste pár let života prosrali, ale eště je furt dost času, aby ste se vrátili zpátky. Konečně se dostávám k tomu, o čem sem chtěl psát už na začátku.
            Milé maminky, které máte malé dítě. Moc bych vás chtěl poprosit o jednu věc. Když s tim svym fakanem dete někam ven. Buď mu zalepte držku, nebo mu do ní narvěte roubík, aby chvilku ten smrad tu hubu držel. Vůbec nejlepší by bylo zavřít ho do nějaký klece nebo držet na řetězu, aby všude nepoletoval. Neni nic horšího než zkurvenej uječenej malej smrad, kterej lítá všude možně a do toho vy, VY maminky vyvoláváte jeho jméno a marně čekáte, že se k vám vrátí. Kurva to i nevychovanej pes je poslušnější. Takže pokud to nezvládáte, nikam s tim parchantem nelezte. A pokud už je to nutný, prosím aby jste použily roubík a řetěz. Protože nejste jediný koho ty děti serou. A vaše chování beru jako neohleduplné k lidem, kteří se o svoje děti uměj postarat a nebo byly dětmi o které bylo dobře staráno a jejich chování na veřejnosti nikoho nesralo.

12.6.2013

5 komentářů:

  1. Dost lituju toho, že jsem narazil na tento blog a věnoval několik minut života čtení těchto slintů....
    Pokud není autorovi 10 let, je to očividně neskutečnej zamindrákovanej zoufalec, kterej si ,když to nejde ve běžném životě, chce bůhví co dokázat alesponň na netu... A pokud se mu to podaří, nebude to u nikoho jiného, než u zaufalců jemu podobným...
    O životě víš očividně úplný hovno, tak příště, až dostaneš nápad na zveřejnění podobný zbytečnosti, zvedni zadek od kompu, jdi před zrcadlo, dej si facku a pak jdi dělat něco co má alespoň malinkej smysl...
    Škoda, že tvojí mámě nikdo neporadil tu fintu s roubíkem a řetězem,když jsi byl "malej smrad" ty... I když na "velkýho smrada" by se to aplikovat dalo taky a účinek by byl možná i lepší... Je mi tě líto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě je líto tebe. Ale díky lidem jako ty, má moje práce cenu.

      Vymazat
  2. Někdy mě ty děcka taky serou, hlavně když jedu urvanej z práce, kde je celej den bordel a sem rád že konečně sedim v buse a pak to přijde z prostřed autobusu. Protože když jedu večír busem tak chci mít aspoň na chvíli klid. Ale třeba takový maminy co dovolí svýmu děcku aby se v obchoďáku svíjelo na zemi a řvalo že chce koupit tamto a tamto, to už je o něčem jinym, to by taky stálo za článek. Je to často k vidění u sladkostí a brambůrek. Třeba u takovýho pultu s dobrejma salámama a sýrem to nikdy nevidim. :D čim to bude :D
    Jindra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jindra: mám ten samej problém. Večer, když jezdim z práce domů, tak je vesměs klid, je nějak po devátý, takže v klidu. Za to přes den, si toho bordelu užiju, takže jsem dost na nervy a ty děcka dokážou dělat takovej bordel, to je hrozný.

      Vymazat
  3. Ikdyž některý maminy...... si řikám jaktože to dítě nemaj se mnou :D

    OdpovědětVymazat