středa 16. října 2013

Slečno!

          Slečno ten chlapec, co přišel s vámi. To je váš dementní bratr nebo nedej Bože přítel? Doufám, že je to ten první případ. Jinak si totiž nedokážu představit, co holka jako ty dělá tady s takovym debilem. Nechutnej, mastnej, ulíznutej, nervozní kripl a vedle něj holka, která by každýmu normálnímu z nás, nejeden mokrej sen změnila na skutečnost a myslim, že nejen to. Slečna vypadá inteligentně. Vedle ní se táhne přihrbenej kokot, co by si nedokázal snad říct ani vo rohlík. To je jako by Angelina Jolie chodila s Metrixem Steelem, nebo Justin Bieber s Jennifer Aniston. Buď tupá buzna a nebo prostě takovej divno-typ. Takovej ten kluk, kterýho třeba znáte ze školy a řikáte si, že si u něj nedovedete tu holku představit. Tak tam s ní prostě je a maj se spolu asi dobře. Ovšem, týpek ani neví čí je a ten vztah stojí jenom na hlouposti, naivitě nebo na něčem co omezuje smysly tý holky v tom, aby prozřela a poslala ho do píči. Proč by ho měla posílat do píči, když sou spolu šťastný? Nejsou, a když, ne na dlouho. Takže protože slečna neni úplně tupá, tak dřív nebo pozdějc zjistí, že to neni takový jaký si to malovala a frajer se vodporoučí.
          Neni problém v tom, že vyprchá láska. Ale láska je ubitá chovánim týpka, kterej je úplně k hovnu. Neumí se k holce chovat, přivlastňuje si jí jak WOWko co dostal k Vánocům a honí si nad nim každej den. Je k ní neslušnej a občas padne i facka. I přes to všechno, je holka schopná ho mít ráda a bejt s nim. Z toho je mi na blití. Jak k tomu přídou kluci, co prostě tu holku nemaj a nemůžou najít. Holka, která by chtěla kluka aspoň z části podle představy, chodí s kokotem a ten její "vysněnej" je nezadanej a čeká na ní. Když holka pošle toho svýho nulovýho vocasa do prdele, tak se de vybrečet ke svýmu panu dokonalýmu a fňuká jak by chtěla takovýho kluka mít. Ale protože sou to jen kámoši, tak se nic nekoná a holka si pro jistotu najde za měsíc stejnýho kokota, možná i většího než jakýho měla před tim. A protože nechápu logiku, kterou holky používaj a nesnášim kokoty, který maj to zkurvený "štěstí" mít ten vztah. Tak to celý
mrdám. Neřikám, sou tady taky pěkně zajebaný děvky, se kterejma bys ten vztah mít nechtěl. To sou takový ty co z tebe udělaj to hovno rozšlápnutý pod pantoflí, zbavěj tě koulí a vycucaj z tebe všechno chlapství. I to se stává.
          Takže než abych todle zažíval a musel řešit hovna kolem vztahů, tak si budu chodit s kámošema prolejvat játra, nemusim se vohlížet na někoho, kdo by mi vyčítal kolik toho vykouřim a vychlastám a mám svatej klid. Takže vy co se držíte a i přes vztah ste pořád chlapama, držte se dál. A já du opět hledat bezcennost a nuláctví do světa. protože je toho moc. Zmrdství zdar!

16.10.2013
Johnny Gun - Google+

Žádné komentáře:

Okomentovat